e-VELEPRODAJA

Poštovani sadašnji i budući partneri! Pozivamo Vas da se registrirate na našu novu veleprodajnu platformu i iskoristite sve prednosti on-line naručivanja uz akcijske cijene dostupne samo u web prodaji.

Registracija

Usluge popravka

U ponudi imamo usluge popravka slomljenih ili oštećenih naočalnih okvira. Popravak obavljamo korištenjem najmodernijih tehnologija dostupnih u Hrvatskoj i regiji.

KONTAKTIRAJTE NAS!

Opći uvjeti korištenja i zaštita osobnih podataka

1. Osnovni pojmovi
U smislu ovih Općih uvjeta, Kupac je pravna osoba (u daljnjem tekstu Kupac) koja naručuje i plaća proizvode i uslugu dostave proizvoda posredstvom internet stranice Revin d.o.o., Volavje 92, 10450 Jastrebarsko (u daljnjem tekstu REVIN.hr).

2. Osobni podaci i poslovna sposobnost
Prihvaćanjem Općih uvjeta Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda. REVIN.hr sukladno izjavi o privatnosti i sigurnosti podataka prikuplja samo osnovne podatke koji su nužni za ispunjavanje obveza.

3. Narudžba
Proizvodi se naručuju dodavanjem u košaricu i popunjavanjem elektroničkog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod isključivo kao registrirani korisnik. Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti virmanom ili općom uplatnicom (uplatom u pošti, banci ili Internet bankarstvom).

Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku kada REVIN.hr elektroničkim putem zaprimi narudžbu. Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, REVIN.hr će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.

4. Kupnja
Odabirom svakog proizvoda pokraj njega su ispisani detalji – ime proizvoda, kratak opis ili karakteristike, model, boja, veličina te cijena (bez PDV-a). Odabirom pojedinog proizvoda, on se uvrštava u elektroničku "Košaricu". Ako REVIN.hr ne raspolaže naručenim proizvodom, o tome će u primjerenom roku obavijestiti Kupca te mu vratiti uplaćena novčana sredstva. Kupac ima pravo raskinuti narudžbu sukladno članku 44. Zakona o zaštiti potrošača. U slučaju kada je narudžba raskinuta nakon izvršene dostave proizvoda, Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod neoštećen i zapakiran u originalnu ambalažu. Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada REVIN preda proizvod dostavnoj službi.

5. Podaci o proizvodima
REVIN.hr nastoji prikazati što točniji i detaljniji opis proizvoda uz odgovarajuću fotografiju. REVIN.hr osobito ističe da vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo s obzirom na postavke monitora na računalu Kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl. U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda. Podaci o proizvodima (opis proizvoda, cijena i dr.) prikazani na internet stranici podložni su tehnički i tipografskim pogreškama i sl. U slučaju očitih pogrešaka ili neispravnosti u pogledu podataka o proizvodima prikazanim na stranici, REVIN zadržava pravo jednostrano raskinuti narudžbu.

6. Dostava
Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske. Dostava na području Republike Hrvatske obavlja se putem dostavnih službi). Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Troškovi dostave iznose 25,00 kn (PDV uključen) po paketu za narudžbe iznosa do 200,00 kn (bez PDV-a). Za narudžbe iznad 200,00 kn (bez PDV-a), dostava je besplatna. REVIN se obvezuje isporučiti naručeni proizvod u roku od 8 dana od dana zaprimljene narudžbe. Ako se proizvod koji je upućen Kupcu odnosno Primatelju vrati jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten te će mu biti ponuđena mogućnost da se naručeni proizvod, na zahtjev Kupca, ponovo dostavi na adresu Kupca odnosno Primatelja.

7. Nedostaci na proizvodu
REVIN.hr ne odgovara Kupcu odnosno Primatelju za manje ogrebotine na proizvodima koje su nastale kao posljedica dostave robe putem dostavne službe ako ogrebotine ili manji nedostaci ne utječu na osnovna svojstva i upotrebljivost proizvoda. Kupac ima pravo reklamacije u roku 8 dana od dana isporuke robe (vratiti neoštećenu/neiskorištenu robu ili zamijeniti jedan proizvod za drugi). Naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

8. Primjena Uvjeta prodaje
Korištenjem usluga stranice REVIN.hr prihvaćate ove Uvjete prodaje. Ako niste suglasni s Uvjetima, nemojte koristiti ove stranice niti putem njih naručivati proizvode. Ove internet stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama REVIN.hr, te služe kao elektroničko prodajno mjesto. Prihvaćanjem ovih Uvjeta prodaje Kupac pristaje na njihove odredbe . REVIN ne odgovara za eventualnu štetu nastalu korištenjem ove internet stranice te korištenjem informacija s ove internet stranice u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

9. Autorska prava
REVIN.hr je nositelj autorskih prava na sadržaju i formatima ove internet stranice. Cjelokupan sadržaj s internet stranice ne smije se koristiti bez dopuštenja REVIN.hr ni ustupati trećim osobama.


Izjava o privatnosti i sigurnosti podataka


Izjava o privatnosti
Ova Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji su prikupljeni u procesu registracije Kupaca internet stranice Revin d.o.o., odnosno u procesu registracije Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama internet stranice Revin d.o.o. Ova Izjava o privatnosti je sastavni dio Općih uvjeta poslovanja Revin d.o.o. Revin d.o.o. kao pružatelj usluga internetske stranice pridržava se važećih propisa s ciljem zaštite privatnosti svojih Kupaca odnosno Korisnika, a posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU. Ovim dokumentom opisano je kako voditelj obrade Revin d.o.o. , Volavje 92, 10450 Jastrebarsko (u daljnjem tekstu Revin) obrađuje osobne podatke. Upućuju se Kupci internet stranice revin.hr (u daljnjem tekstu Kupci) odnosno Korisnici primatelji obavijesti o proizvodima i akcijama Revina (u daljnjem tekstu Korisnici) da pročitaju sve navedeno na ovoj stranici kako bi lakše razumjeli koje podatke Revin d.o.o. prikuplja i obrađuje, u koju svrhu, temeljem koje pravne osnove, s kime ih i zašto dijeli, koje zaštitne mjere provodi, te koja su vaša prava vezana za pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje te vaše pravo na prigovor. Svaki Kupac odnosno Korisnik koji ima bilo kakva pitanja u vezi osobnih podataka može poslati e-mail poruku na adresu szzop@revin.hr Prihvaćanjem ove Izjave o privatnosti prilikom registracije Kupca odnosno prijavom na internet stranici Revin od strane Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama, Kupac, odnosno Korisnik, potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže s obradom osobnih podataka kako ih ova Izjava utvrđuje.

Koju vrstu osobnih podataka prikuplja i obrađuje Revin putem internet stranice revin.hr?
Prilikom registracije osobe za Kupca internet stranice, Revin d.o.o. će od budućeg Kupca zatražiti pružanje određenih informacija o sebi (osobnih podataka) kao što su ime i prezime, adresa (uključujući poštanski broj), e-mail adresa, telefonski broj, broj mobitela, datum rođenja (opcionalno), korisničko ime i lozinka. Kupac potvrđuje da se slaže s obradom osobnih podataka klikom na gumb za prijavu. Davanje osobnih podataka je odluka Kupca odnosno Korisnika. Ako Kupac odnosno Korisnik ne pruži tražene obavezne informacije za određenu aktivnost koja ih zahtijeva, neće mu biti dopušteno uključivanje u takvu aktivnost, jer bez tih podataka aktivnost neće biti tehnički provediva. Osim ovih podataka automatski prikupljamo podatke s vašeg računala, što može uključivati IP adresu, a postoje i situacije u kojima automatski prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa na internet stranicu revin.hr, informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu vašeg računala te verziji aplikacije i vašim jezičnim postavkama. Također možemo prikupljati informacije o klikovima i revin.hr stranicama koje su vam prikazane. Revin preporuča Kupcima da brinu o svojoj ulaznoj lozinki za korisnički račun internet stranice revin.hr. Preporučamo prilikom odabira kombinacije znakova za lozinku svakako kombinirati velika i mala slova te brojeve, te da svakako upotrijebite lozinku od barem šest znakova. Lozinku preporučamo periodično promijeniti (barem jednom na godišnjem nivou).

U koju svrhu Revin d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke?
Revin prikuplja i obrađuje osobne podatke Kupca internet stranice u svrhu provođenja sigurne provjere autentičnosti Kupaca koji pristupaju internet stranici, realizacije ugovora o kupnji robe ili usluga, dostave robe Kupcu, komunikacije s Kupcem, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora, te dijelom primjenjujemo i automatizirane procese za obradu kako bismo stalno unaprjeđivali svoje procese u interesu Kupaca, kako bi ponuda za Kupca bili individualnija te kako bi svoju ponudu proizvoda i usluga što više prilagodili navikama i potrebama Kupaca. Revin prikuplja i obrađuje osobne podatke Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama u svrhu slanja obavijesti, poziva na sudjelovanje u nagradnim natječajima putem e-maila, društvenih mreža ili drugih komunikacijskih kanala na koje ste se prethodno prijavili, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora, radi stvaranja korisničkog profila s ciljem individualnog primanja obavijesti, istraživanja tržišta te poboljšanja efikasnosti i kvalitete naših usluga. Ne prikupljamo podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 16 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja. Maloljetnici mlađi od 16 godina ne smiju koristiti internetsku stranicu. Niti jedan dio internetske stranice nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 16 godina.

Koja je pravna osnova obrade osobnih podataka?
Kupac unosom svojih osobnih podataka te potvrdom (klikom) o prihvaćanju Općih uvjeta poslovanja i ove Izjave o privatnosti sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju proizvoda i usluga po izboru kupca na internet stranici, a koji je sadržan u Općim uvjetima poslovanja te je stoga obrada tih osobnih podataka zakonita jer se poduzimaju radnje na zahtjev Kupca radi realizacije kupnje proizvoda i usluga po narudžbi Kupca. Korisnik koji se prijavljuje za primanje obavijesti o proizvodima i akcijama unosom svojih podataka na internet stranici te dvostrukom potvrdom ispravnosti mail adrese, daje privolu za obradu svojih osobnih podataka. Privolu Korisnik može povući u svakom trenutku obaviješću na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka szzop@revin.hr

S kojim primateljima Revin dijeli osobne podatke?
Revin neće dijeliti osobne podatke Kupca odnosno Korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u slijedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju. Revin će kada to zahtijeva realizacija ugovora za kupnju proizvoda ili usluga po narudžbi Kupca podijeliti osobne podatke Kupca s: Pružateljima usluga distribucije robe s kojima ima ugovor te u tu svrhu za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte. Pružatelj usluga distribucije može od Kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu u trenutku isporuke paketa prilikom osobnog preuzimanja robe, a sve u svrhu realizacije usluge isporuke paketa i evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako Kupac odbije dati ove podatke, paket mu neće biti uručen.

Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni
Revin pohranjuje osobne podatke registriranih Kupaca internet stranice na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade, a to je razdoblje do trenutka do kada je aktivna registracija i šest mjeseci nakon prestanka registracije Kupca u kojem razdoblju će biti riješene eventualne reklamacije iz prethodnog razdoblja. Revin pohranjuje osobne podatke registriranih Korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama na razdoblje dok se ostvaruje svrha obrade, a to je razdoblje do trenutka do kada je aktivna registracija.

Pristup i ispravak osobnim podacima
Kupac i Korisnik u svakom trenutku ima mogućnost pristupa svojim osobnim podacima po registraciji na stranici te pristupom na “Moji podaci” gdje Kupac može revidirati svoje osobne podatke koje je podijelio s Revinom. Kupac i Korisnik može zatražiti i dobiti od Revina cjelovitu informaciju o osobnim podacima koji su pohranjeni, kao i ispravak istih slanjem e-mail poruke na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka: szzop@revin.hr.

Brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav)
Kupac i Korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka (pravo na zaborav). Kupac to može učiniti zahtjevom na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka szzop@revin.hr i podaci će biti izbrisani bez odgađanja. Korisnik ima mogućnost podnošenja zahtjeva za brisanje u svakoj obavijesti koju primi od Revina putem e-maila, odnosno može poslati e-mail poruku na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka szzop@revin.hr u kojoj navodi da se njegovi osobni podaci izbrišu.

Pravo na prigovor
Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor, javite se na mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka szzop@revin.hr. Također imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Sigurnosne mjere zaštite osobnih podataka
Prikupljeni podaci su u elektroničkom obliku i zaštićeni SSL certifikatom koji enkriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala Kupca odnosno Korisnika i Revina odvija sigurnim protokolom. Zaštita podataka uzima se ozbiljno i poduzimaju se razne mjere opreza kako bi osobni podaci bili zaštićeni. Nažalost, niti jedan prijenos podataka preko interneta, ili bilo koje bežične mreže ne može biti 100% siguran. Kao posljedica toga, iako se provode razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka ne može se jamčiti zaštita bilo koje informacije prenesene na ili s internet stranice Revina, te nije odgovorna za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi. Revin se može odlučiti na pohranu osobnih podataka kod pružatelja usluga unutar EU, a samo izvanredno izvan EU. To će učiniti samo ako za tu zemlju postoji odluka Europske komisije o primjerenosti i ako je ugovoreno jamstvo te pridržavanje obvezujućih propisa o zaštiti osobnih podataka.

Izmjena Izjave o privatnosti
Ovu Izjavu o privatnosti, Revin može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o privatnosti na internet stranici. Zato Revin poziva Kupce i Korisnike da povremeno pregledaju ovu Izjavu o privatnosti na kojoj će biti označene nove izmjene, ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ako se Kupac ili Korisnik ne slaže s ovom Izjavom o privatnosti, upućujemo Kupca i Korisnika da napusti te ne pristupa i ne koristi internetsku stranicu Revina. Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici revin.hr. Nastavak uporabe internetske stranice Revina od strane Kupca i Korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da Kupac i Korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Izjavu o privatnosti.

Pravila o postupanju s “kolačićima”
Kolačići i druge tehnologije za praćenje mogu se koristiti na internet stranici na razne načine, npr. kako bi internet stranica revin.hr funkcionirala, za analizu prometa ili u marketinške svrhe. Kolačić (engl. Cookie) je podatak male veličine koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da “zapamti” akcije posjetitelja iz prethodnih posjeta. Većina preglednika dopušta upotrebu kolačića, ali korisnik ih u svakom trenutku može obrisati ili u pregledniku postaviti zabranu pohrane istih. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih posjeta, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje.

Kolačići se mogu klasificirati kao:
Privremeni kolačići (Session cookies) – pohranjuju se na računalu, te se automatski brišu nakon zatvaranja web-preglednika. Omogućuju internetskoj stranici da dobije privremene podatke, poput komentara ili stanja košarice za kupnju.
Trajni kolačići (Persistent cookies) – ostaju u vašem web pregledniku i nakon zatvaranja i obično imaju rok isteka. Revin.hr koristi trajne kolačiće kako bi olakšali pristup registriranim korisnicima. Pohranjuju podatke kao što su korisničko ime i lozinka, što omogućuje da koristite funkcionalnost “zapamti me” prilikom prijavljivanja, tako da ne morate upisivati korisničko ime i lozinku svaki puta kada posjećujete revin.hr.
Kolačić od prve strane – oni dolaze s web stranice koju ste posjetili, a mogu biti privremeni ili stalni. Omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu.
Kolačići od treće strane - postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće (Facebook, Instagram, Google Analytics i AdWords). Ovi kolačići nisu postavljeni od strane Revina, te najčešće služe kao pomoć pri tumačenju ponašanja korisnika i u marketinške svrhe.

Koje su Vam opcije dostupne?
U postavkama pretraživača kao što su Internet Explorer, Safari, Firefox ili Chrome možete odrediti koje kolačiće želite prihvatiti a koje čete odbiti. Mjesto na kojem možete pronaći postavke ovisi o vrsti Vašeg pretraživača. Putem opcije “pomoć” u Vašem pretraživaču pronađite postavke koje trebate. Ako odaberete opciju da ne želite prihvatiti određene kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije na internet stranici Revina.


Janko Rešetić, direktor
Revin d.o.o.
Volavje 92, 10450 Jastrebarsko
OIB: 58282837852
t.: +385 (0)1 6286 357
e.: szzop@revin.hr